U denkt misschien Bij Yan? Een nieuw gezicht in de cateringbranche? Dat klopt: een nieuw gezicht! Maar dan met een vertrouwd gevoel. Bij Yan is onderdeel van AMC Groep en opereerde voorheen onder de naam ‘AMC Bedrijfscatering’. Omdat onze cateringtak blijft groeien vonden wij het tijd voor een nieuwe naam met een uitstraling die past bij de huidige tijdgeest.

Met dezelfde inzet en kwaliteit staan onze cateringkrachten nog altijd voor u klaar. Elke dag verzorgen zij voor meer dan 1500 personen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants de lunches en warme maaltijden. Bij Yan biedt ondersteuning en advies bij de inrichting van uw keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden. Daarnaast hebben wij 4 concepten ontwikkeld die een idee geven van wat u Bij Yan kunt verwachten, u vindt deze onder het kopje ‘Onze Diensten’ > ‘Onze Concepten’, of op de homepage. Onze grootste kracht blijft daarbij nog steeds het leveren van maatwerk, elk concept is volledig naar uw wens aan te passen.

Naast dagelijkse lunches zijn wij ook uitgerust op het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten. Meer informatie over deze diensten vindt u onder ‘Onze Diensten’.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan te popelen om van uw bedrijfsrestaurant een succes te maken!