Grab ’N Go speelt in op een belangrijke trend binnen werkend Nederland: het nieuwe werken. Het nieuwe werken is een verzamelnaam om op diverse manieren slimmer, efficiënter en effectiever te kunnen werken. Het vraagt om flexibiliteit en creativiteit van u en uw werknemers. Flexibele arbeidstijden zorgen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Uw medewerkers en gasten willen daarbij de mogelijkheid hebben om ontbijt, lunch, een grotere maaltijd of snack te kunnen nuttigen. Met de de Grab ’N Go formule proberen wij deze behoefte in te vullen.

Grab ‘N Go voorziet in de behoefte naar flexibele eetmomenten. Daarnaast verkort de Grab ‘N Go formule de tijd die nodig is om een lunch samen te stellen en te bereiden. Grab ‘N Go bestaat volledig uit kant- en klare eindproducten. Denk hierbij aan belegde broodjes, sandwiches, panini’s, soepen, maaltijdsalades, sapjes, snacks en zoetwaren. Handig om mee te nemen naar de werkplek of buiten of om meer tijd te kunnen besteden aan ontspanning tijdens de pauze. Dit productaanbod hoeft zich niet enkel te beperken tot het lunchmoment, maar kan gedurende een langer tijdbestek op de dag worden aangeboden.

Het assortiment wordt aangeboden in disposable verpakkingen die het meenemen naar een andere plaats faciliteren. Een deel van het assortiment is ook aan te bieden buiten de reguliere lunchtijd om. Door gebruik te maken van een onbemande kassa blijft de geldstroom geborgd. Op die manier faciliteert Grab ‘N Go in de flexibiliteit die gewenst is.

Geïnspireerd? Meer informatie? Neem contact met ons op!