De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen wij door onze serviceteams zorgvuldig samen te stellen en op te leiden, toeleveranciers te selecteren met oog voor detail en regelmatig (externe) controles toe te passen. Daarnaast gaan wij regelmatig met onze klanten in gesprek om eventuele wensen of aanpassingen door te spreken.

Onze hofleverancier
Holland Food Service (Holland Culinair) geldt als onze hofleverancier op het gebied van food en non-food verstrekkingen. Samen met de koks van Holland Food Service worden er binnen elk concept week, maand en seizoensmenu’s samengesteld welke zorgen voor variatie, een efficiënte bestelprocedure en zo min mogelijk derving.

Er wordt gebruik gemaakt van duurzame, biologische streekproducten. Tevens begeleiden en instrueren de koks van Holland Food Service onze serviceteams met betrekking tot het uitserveren van het eindproduct. Daarnaast houden zij onze teams op de hoogte van de nieuwste trends op foodgebied.

Externe inspectie
Houwers Groep is een onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. Daarin zijn zij inmiddels al 25 jaar actief, eerder onder de naam Houwers Holtackers. Zij inspecteren onze locaties en bieden ook ondersteuning en opleidingen op het gebied van voedselveiligheid. Na de inspectie ontvangen wij de juiste handvatten om te voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en onze processen op het gebied van voedselveiligheid te blijven verbeteren. Wij hebben met behulp van Houwers Groep de geldende regelgeving weten te vertalen naar de praktijk en de werkvloer.

Geïnspireerd? Meer informatie? Neem contact met ons op!